Polaroid filmet Bryan Adams-től?Fura és meghökkentő szituációkat képes olykor az élet produkálni.
A történet röviden: múlt héten vettem 4 doboz Polaroid 665 filmet az ebayen, de csak ma tudtam érte elmenni, ugyanis Londonban volt a cucc, postáért nem akartam fizetni, van nekem két lábam, meg metró bérletem is, hát elmegyek érte.
Már a megvételkor gyanús volt a név, de nem foglalkoztam vele. Szépen elmetróztam a megadott címre, és egy fotóstúdióhoz érkeztem. Akkor már gyanakodni kezdem, lehet, mégis ő az? Az eladó meg tényleg nem más, mint a címben említett mindannyiunk által ismert énekes-gitáros, Bryan Adams volt... No persze, mielőtt azt hinnétek, milyen szerencsés voltam, hát nem, az ajtót egy kedves angol hölgy nyitotta ki, Adams asszisztense...  Hazafelé úton mosolyogtam magamban, hogy: Magyar fiú élni Londonban, venni filmet Bryan Adamstől.
A történetnek vége!

ui: a fent említett énekes a 2000-es évek elején a zenélés mellett a fotográfia felé is elkanyarodott, mára jó nevű, befutott fotográfus lett, látva a honlapját, meg is értem, érdemes szétnézni, nekem Mickey Rourke-ról készített sorozata nagyon tetszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése